Høringssvar

Høringssvar på forslag til kommuneplantillæg og lokalplan 2.32 for Nordic Water Universe

(januar 2018)

Friluftsrådet Storkøbenhavn Vest har d. 30. januar 2018 indsendt et høringssvar til forslag til kommuneplantillæg og lokalplan 2.32 for Nordic Water Universe. 

Friluftsrådet Storkøbenhavn Vest omfatter Høje Taastrup, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Albertslund, Hvidovre, Rødovre og Glostrup Kommuner.

 

Resumé af høringssvar

Friluftsrådet takker for muligheden for at kommentere på Forslag til kommuneplantillæg og lokalplan 2.32 for Nordic Water Universe, som vi har læst med interesse. Vi sender hermed vores kommentarer til forslaget, hvori vi udelukkende har forholdt os til Delområde 2 i forslaget.

Friluftsrådet ønsker at opfordre til, at adgangsforholdene via vandre- og cykelstier til Nordic Water Universe ikke påvirkes eller indskrænkes i forbindelse med etableringen af P-pladser til området. Friluftsrådet opfordrer også til, at der i lokalplanen sikres befolkningens adgang hele døgnet – uagtet ejerforholdet for området.

Friluftsrådet noterer sig med tilfredshed, at boldbaner og tennisbaner etableres uden for selve Hakkemoseområdet, og at de forskellige aktiviteter derved holdes adskilt på en hensigtsmæssig måde. Friluftsrådet anbefaler endvidere, at der etableres en både- og fiskebro ud i søen, hvorfra der er mulighed for at fiske og ro i mindre både.

Slutteligt ønsker Friluftsrådet, at Hakkemoseområdet inddrages som en del af Høje-Taastrups nye Frilufts- og Naturpolitik, hvor krav til Nordic Water Universe om pleje og drift af området nævnes.