Nyhed

Se de flotte vinderbilleder fra Nat i Naturen

nat i naturen førsteplads fotokonkurrence
27. august var der Nat i Naturen, og rigtig mange valgte at dele glimt af deres friluftsliv i mørket i vores fotokonkurrence. Her er vinderbillederne.

Hvordan er det at være ude, når det er mørkt? Hvad oplever man i naturen om natten? 

Det fik vi rigtig mange bud ind på, da Nat i Naturen 27. august løb af stablen. For via fotokonkurrencen på Instagram modtog vi knapt 70 uploadede billeder fra den aften, nat og morgen. 

Billeder af stjernehimlen. Af bålhygge. Af solnedgange. Af lejrliv. Af mørkeleg. Af morgenstemning. Og en masse andet. 

Juryen havde svært ved at vælge mellem de mange fine, sjove, hyggelige billeder, men her er de tre vindere i konkurrencen: 

Tredjepladsen gik til Charlotte Iversen (profilnavn på Instagram @siloveit), som havde fotograferet en vandrer i mørket ved søerne i København. 

nat i naturen fotokonkurrence

Charlotte Iversen skrev følgende til os, da hun sendte os billedet i høj opløsning: 

"Jeg genkalder mig den dybe følelse af ro - klarhed og stille bevægelse jeg fangede denne smukke nat. Som naturelsker vil jeg så gerne dele den følelse af harmoni, der kan opstå, når vi indånder alt det smukke, favner naturen og lad naturen favne os." 

Billedet vandt for netop den følelse af ro, Charlotte Iversen har været i stand til at indfange. 

Andenpladsen gik til Albert Mørk (profilnavn på Instagram @alb1rdy) for hans billede, som bar billedteksten "Cousin Country Campfire Blues", og som juryen mente, afspejlede hvad bål i mørket handler om: En helt særlig stemning. 

nat i naturen andensplads fotokonkurrence

Førstepladsen og det billede, som dermed ryger videre til den nordiske konkurrence, er taget af Casper Abenth (profilnavn på Instagram @casper_abenth). 

nat i naturen førsteplads fotokonkurrence

Han skriver følgende om billedet: "Efter en våd dag vendte vejret, og stjernerne og mælkevejen kom frem. Så bliver det ikke bedre end på Møn ⭐⭐⭐".

Casper Abenths billede vandt for sit udtryk og fotografens evne til at fange den magiske stjernehimmel, som Danmark har, men som kan være så svær at affotografere.

Vinderbilledet er nu med i konkurrencen om det bedste billede fra Nat i Naturen i de fire nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hvem der løber med den sejr og præmien på et gavekort til en friluftsbutik på 500 euro, afsløres senere på måneden. 

Se alle de øvrige bidrag i fotokonkurrencen her

Kontakt
gitteholtze
Kommunikationskonsulent
24 64 63 91