Nyhed

Regler i naturen fortalt i børnehøjde

Et nyt opgaveløb, der er klar til brug for skoleklasser eller foreninger fortæller om regler og muligheder i naturen i børnehøjde.

Regler og muligheder bliver fortalt gennem 12 poster, hvor børn i alderen cirka 8 til 12 år kan tage ud i naturen med figurerne Relle og Mulle. Løbet med posterne er udformet som et labyrintløb, hvor man kun kommer rigtigt igennem løbet og får kodebogstaverne i rigtig rækkefølge, hvis man svarer rigtigt på spørgsmålene om, hvad man må i naturen.

Billedet er en tegning af to børn, der går i naturen. En dreng og en pige. Drengen peger på et skilt, hvor der står 'privat vej' og kigger bebrejdende på pigen

Hele løbet består af en vejledning til dem, der sætter posterne op, en start- og en slutpost, samt 10 ark med spørgsmål og et svarark.

Det hele kan downloades på www.oplevmere.nu/loeb og indgår også i eventpakkerne i kampagnen Oplev mere - Brug naturen, som man gratis kan bestille hvis man skal have et arrangement, hvor man vil fortælle deltagerne om regler og muligheder i naturen.

Gætter man kodeordet kan man indsende en formular og hver måned bliver der trukket lod om t-shirts, kasketter og andet med Oplev mere-logo og budskaber blandt de indsendte løsninger.