Nyhed

Naturens uge: Tilmelding til naturoplevelser er åbnet

Dreng med blomster aer sin kind
Tilmeld din skole, SFO eller daginstitution til Naturens Dag 2019 og få en gratis inspirationspakke til aktiviteter i naturen med børn.

I hele uge 36 inviterer Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet på Naturens Uge fra d. 2 - 6. september. Her kan børn i alle aldre komme langt væk fra digitale medier og skemalagte aktiviteter og komme ud og mærke naturen og den friske luft. 

Sidste år fik over 190.000 børn spændende oplevelser med hjem, da de fejrede naturen over hele landet. Tilmeldingen for i år er netop åbnet og foregår her: https://www.naturensdag.dk/skoler-og-dagtilbud/ 

Når man er tilmeldt vil man i august modtage en spændende pakke med inspiration til, hvad I kan lave på Naturens Uge. Det er frivilligt hvor mange dage, man vil være ude i naturen i Naturens Uge.

Mærk naturen

Årets tema for Naturens Dag er "Mærk Naturen". Temaet handler om vores sanser og bevidsthed og om at mærke og opleve naturen. 

Naturens dag er dagen, hvor børn kan komme ud og mærke naturen ved at bygge en varde af sten eller pinde, et sandslot eller en havfrue af muslingeskaller på stranden. Mærke glæden ved at være sammen i naturen omkring bålet, ved rollespil eller på svampeturen.

Mærk stoltheden – og pulsen – ved at have gået hele vejen til toppen af bakken, at have overvundet frygten og klatret op i træet, at have turdet springe over åen eller svømmet i havet.

Mærk og oplev det hele på Naturens Uge!

Naturens dag børn på træstamme