Nyhed

Kom til årsmøde i dit lokale Friluftsråd

øhavsstien
Har du lyst til at være med til at udvikle og forbedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde? Bliv en del af Friluftsrådets lokale arbejde i de 23 lokale friluftsråd, der arbejder med at forbedre mulighederne for friluftsliv i alle landets kommuner.

Friluftslivet bliver mere og mere populært, og mange steder i landet er der brug for bedre muligheder for at komme ud i naturen. Det kan være der er behov for nye stier, bedre adgang til skovene, broer og udsigtstårne i moser eller ådal, mountainbikespor eller generelt større fokus på friluftsliv i kommuneplanerne. Det arbejder de lokale friluftsråd for, og det er nu du kan være med og få indflydelse på friluftslivets vilkår, der hvor du bor.

I løbet af de næste måneder er der nemlig årsmøder i de lokale friluftsråd. På årsmødet er der valg til bestyrelsen og nedsættelse af forskellige temagrupper, der arbejder med særlige problemstillinger eller udviklingsområder i området. I de lokale friluftsråd får du mulighed for at mødes med andre frivillige ildsjæle, der brænder for friluftsliv. 

Kort over Danmark
Her kan du finde en oversigt over årsmøderne i vores lokale friluftsråd i 2024.

 

Du kan være med til at give friluftslivet bedre muligheder

De lokale friluftsråd engagerer mere end 200 frivillige i 23 lokale råd, som arbejder målrettet for at skabe endnu bedre rammer for friluftslivet og foreningerne i alle kommuner.

For at stille op skal man være medlem af en af de foreninger eller organisationer, der er medlemmer af Friluftsrådet. På årsmødet er der også mulighed for at komme med ideer til temagrupper, hvor man kan arbejde med mere specifikke friluftsprojekter.  

Du tilmelder dig til årsmøderne under dit lokale friluftsråd. Her finder du også information om tid og sted.

Hvis du vil høre mere eller arbejde med friluftspolitik i dit lokalområde, så udfyld formularen og bliv kontaktet. Du kan også kontakte formanden for det lokale friluftsråd for at høre mere om dine muligheder. 

Unge mennesker går tur ved Vadehavet
Vil du have indflydelse på friluftslivet i dit område? Og har du og din forening brug for et netværk med politisk indflydelse i kommunerne og som du kan sparre med om dine friluftsprojekter? Så bliv aktiv i dit lokale friluftsråd.