Nyhed

Få gode tips til vandring og friluftsliv

På billedet ses underkroppen på en person der vadre på en grussti. Personen vandrer i bakket terræn
Friluftsrådet guider dig igennem en stribe gode bøger med tips til, når du skal ud i naturen og dyrke friluftsliv og vandring. Vandring er nemlig meget mere end at komme fra a til b, men er også en god måde at indånde den friske luft, nyde den smukke natur og finde ro.

Den smukke kvidren fra fugle, gode oplevelser og dejlig natur er bare få af de ting, du kan få ud af en vandretur i det fri. 

I de seks nedenstående bøger kan du søge inspiration og viden til vandreturen, shelterovernatningen eller friluftsliv generelt. Der er 20% rabat på bøgerne, hvis du bestiller gennem Muusmann Forlag og indtaster koden 'friluftsrådet' ved bestilling.

Vandring og Friluftsliv 
Vil du gerne vide mere om det helt fundamentale indenfor vandring? Så skal du læse denne bog! Her gennemgås alt fra hvilken beklædning, telt og proviant, der er den bedste, mens du også får fortalt de bedste vandreteknikker, førstehjælp på turen, og hvordan du tænder det bedste bål.

Vandring rundt omkring i verden
Har du allerede vandret lidt, men søger inspiration til nye steder, du kan udforske og vandre? Følgende fire bøger er fantastiske, hvis du skal planlægge nye ture og eller hente inspiration til nye steder, du kan tage hen. I alle bøgerne er der fantastiske billeder, så du kan se de smukke omgivelser, du kommer til at vandre i.

  • Vandring i EuropaDenne bog er perfekt, hvis du gerne vil udforske den europæiske vandringsscene. Bogen fremlægger 22 spændende og uspolerede vandreruter - i alt fra Sverige til det smukke syden i Grækenland.
  • Vandring på De Kanariske Øer: Vil du gerne prøve vandring i varme og eksotiske omgivelser, men ved du ikke, hvor du skal begynde? Denne bog er perfekt, hvis du gerne vil prøve at vandre i smukke og varme omgivelser på de Kanariske øer.
  • Vandring i Skandinavien Skandinavien har nogle af de bedste vandrespots i verden. Bogens fokus er på Danmark, Sverige og Norge – så den er perfekt, hvis ikke vil alt for langt væk hjemmefra.
  • Vandring i SydsverigeSydsverige har nogle fantastiske vandreruter. Denne bog giver dig en udførlig guide, hvis du gerne vi gå på opdagelse i den sydsvenske natur.

På Sheltertur
Brugen af sheltere har oplevet en stigende popularitet hos danskerne de seneste årDenne bog klæder dig på til din sheltertur, giver dig en dybdegående guide til, hvordan du skal begå dig på en sheltertur og fortæller hvilke aktiviteteter, du kan lave på turen. 

Hvis du vil have en kortere guide, hvor der særligt anbefales nyttige apps, så har Friluftsrådet også lavet en guide, som du kan se her

Missing indholdselement.
shelterhygge
Den danske natur er fuld af gode overnatningsmuligheder, men hvad er det nu lige et shelter er? Og hvordan kommer du i gang? Friluftsrådet guider dig gennem det mest nødvendige, hvis du gerne vil sove i shelter, men ikke har prøvet det før.