Nyhed

Del din naturglæde - opret en oplevelse på Naturens Dag 2019

Naturens dag børn på træstamme
I år skal alle danskerne ud og mærke naturen på Naturens Dag den 8. september. Allerede nu kan du oprette et arrangement med naturoplevelser, som du vil invitere andre med på til Naturens dag 2019.

Traditionen tro holder Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening Naturens Dag den anden søndag i september. Årets tema er ”Mærk naturen” og handler om alt det vi sanser og mærker, når vi er ude i naturen. Under dette tema kan alle være med, men man må også gerne lave arrangementer med andre temaer.

"Naturens dag er en god anledning til at skabe synlighed om sin forening, organisation eller projekt, og det er nemt at komme i kontakt med potentielle nye medlemmer og styrke sit lokale netværk, fordi dagen får så stor opmærksomhed. Sidste år var der 340 arrangementer, og vi håber på endnu flere i år", fortæller Jan Ejlsted, direktør i Friluftsrådet.

Når man opretter sig som arrangør af et Naturens Dag arrangement eller oplevelse, kommer man med på arrangementsoversigten på www.naturensdag.dk. Naturens Dag er en god anledning til at få gjort opmærksom på sin organisation eller forening og nå nye målgrupper, fordi dagen får stor medieopmærksomhed. 

Hvad får man hjælp til, når man tilmelder et arrangement til Naturens dag?
  • Gratis arrangørpakke: I arrangørpakken er der materiale til at synliggøre jeres arrangement. Man kan få et banner, nye flotte kasketter, T-shirts mv. til at skabe synlighed samt materialer til aktiviteter rettet mod børn. Til dem der er hurtige til at tilmelde sig, er der også restmaterialer fra sidste år.
  • Opbakning og synlighed: Arrangører kan få hjælp til invitationer, PR, presse, artikler, synlighed samt inspiration til aktiviteter. Få gode råd og tips som arrangør af et Naturens dag arrangement her: https://www.naturensdag.dk/bliv-sondagsarrangor/. Under ”Værktøjskasse” kan man finde links til fotos, Facebookbannere mv., som arrangører kan bruge i forbindelse med promovering af et Naturens dag arrangement.

 

Læs mere og tilmelding: www.naturensdag.dk.

Projektet er støttet af Nordea-fonden og koordineres i fællesskab mellem Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening.

Missing indholdselement.