Nyhed

Winni Grosbøll stopper som direktør for Friluftsrådet

winni grosbøll folkemøde
31. august 2024 stopper Winni Grosbøll som direktør for Friluftsrådet. Det har været en kæmpe glæde at stå i spidsen for det vigtige arbejde med at skabe bedre rammer for friluftsliv i Danmark, siger Winni Grosbøll, der rykker til en stilling som direktør for Forbrugerrådet Tænk.

47-årige Winni Grosbøll har siddet i direktørstolen i Friluftsrådet siden januar 2021, men om nogle måneder er det slut. Hun tiltræder 1. september stillingen som direktør for Forbrugerrådet Tænk. 

”Det var en stilling, jeg ikke kunne sige nej til, men det er ikke uden vemod, at jeg forlader Friluftsrådet. Det har været en kæmpe glæde at stå i spidsen for det vigtige arbejde med at skabe de bedste rammer for friluftslivet i Danmark, og jeg synes, at vi har taget mange gode skridt,” siger Winni Grosbøll. 

”Jeg er glad for at kunne slutte mit virke i Friluftsrådet med vedtagelsen af en ny strategi, der blandt andet har særligt fokus på bæredygtighed, og at det er lykkedes at realisere Friluftsrådets vision om en margueritrute for vandrere i form af projektet Danmarks Naturstier, samt ikke mindst ovenpå den store succes, som Friluftsrådets grønne scene på Folkemødet var,” siger hun.

Friluftsrådets forperson Annesofie Bjerre ønsker Winni Grosbøll alt det bedste i den nye stilling.

”Winni Grosbøll er en stor kapacitet, som Friluftsrådets bestyrelse har været rigtig glad for at have på posten som direktør. Vi har startet nogle gode og vigtige processer, både internt og eksternt, og det arbejde fortsætter naturligvis,” siger Annesofie Bjerre.  

Efter sommerferien starter processen med at rekruttere en afløser på direktørposten. 

 

 

 

 

Kontakt
Winni Grosbøll
Direktør
30 18 19 79