Nyhed

Her er kandidaterne til Friluftsrådets bestyrelse 2021

Hånd sætter kryds på stemmeseddel
Der bliver kampvalg til Friluftsrådets bestyrelse på generalforsamlingen, der i år afholdes virtuelt 28. april. Se hvem der stiller op til de fem ledige pladser i bestyrelsen. Desuden skal formanden genvælges efter to år på posten.

Seks kandidater er indstillet til de fem ledige pladser i Friluftsrådets bestyrelse på generalforsamlingen den 28. april 2021.

28Apr2021
Her finder du referat, mødedokumenter og præsentation fra Friluftsrådets generalforsamling 2021

Alle fem kandidater, der er på valg i år, genopstiller sammen med René Bokær, som har siddet som 1. suppleant siden seneste generalforsamling.

De seks kandidater er: 

  • Annesofie Bjerre
  • René Bokær
  • Jacob Jensen
  • Flemming Larsen
  • Helle Stuart
  • Helge Søgaard
Ved at trykke play accepterer du cookies fra ekstern video-leverandør
Udpluk af medlemsorganisationernes indstillinger af kandidater

Annesofie Bjerre
Annesofie har fokus på især tre områder: børn og unge, biodiversitet og Friluftsrådets rolle som paraplyorganisation. Hun har siddet som næstformand i Friluftsrådets bestyrelse siden 2019.

Annesofie Bjerre indstilles af Det Danske Spejderkorps, KFUM-spejderne i Danmark, Danske Baptisters Spejderkorps, De grønne
pigespejdere, FDF og DUI Leg og Virke.

René Bokær
René Bokær er kandidat til Friluftsrådets bestyrelse efter at være valgt som suppleant siden april 2019. René har siden 2013 arbejdet som generalsekretær i Bifrost og har igennem sit arbejde været med til at udvikle organisationen fra en græsrodsorganisation til en landsdækkende organisation. Som medlem af Friluftsrådets bestyrelse vil han især arbejde for flere børn og unge skal opleve friluftslivet, adgang til naturen for alle og forståelse og sammenhold i organisationen.

René Bokær indstilles af Bifrost - Landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge.

Jacob Jensen
Jacob Jensen har siddet som næstformand i Friluftsrådets bestyrelse siden 2019. Han arbejder til dagligt som leder på Tårnby Naturskole og har i Friluftsrådets bestyrelse bl.a. arbejdet med Strategiudvalget, Udvalget for Friluftsrådets arbejde med børn og unge samt arbejdsgruppen for Tange Sø. Han har også været med i Arbejdsgruppen for Politisk Udviklingsområde: Rammer for Friluftsrådets naturpolitik samt i Ansættelsesudvalget
for ny direktør.

Jacob Jensen indstilles af Natur & Ungdom, Dansk Ornitologisk Forening, WWF Verdensnaturfonden, Biologiforbundet, 4H, Dansk Friluftsliv samt Naturvejledning Danmark.

Flemming Larsen
Dansk Vandrelaug indstiller Flemming Larsen. Flemming har siddet i Friluftsrådets bestyrelse i 12 år og har derudover erfaring fra bestyrelsesposter i andre sammenhænge. Han har været medlem af bestyrelsens udvalg for Udlodningsmidler til Friluftsliv, formand for Nationalkomitéen Danske Naturparker og formand for styregruppen i partnerskabet Bevæg dig for livet i naturen. 

Helle Stuart
Dansk Kano og Kajak Forbund og Dansk Forening for Rosport indstiller Helle Stuart. Helle har været medlem af Friluftsrådets bestyrelse siden 2015 og har i den seneste periode været formand for Regionskontaktudvalget og haft en meget nær relation til de lokale Friluftsråd.

Helge Søgaard
Dansk Orienterings-Forbund indstiller Helge Søgaard. Helge har siddet fire år i Friluftsrådets bestyrelse, hvor han blandt andet har arbejdet med Friluftsrådets strategi og den lokale struktur. Han var formand for Dansk Orienterings-forbund i perioden 2008-2014. 

Desuden genopstiller Niels-Christian Levin Hansen som formand efter to år på posten.