Pressemeddelelse

Friluftsrådet skal have ny direktør

to lystfiskere ved kysten på Rrøsnæs en aften i juni
Friluftsrådets direktør Jan Ejlsted forlader posten til efteråret. Rådet står over for at udvikle en ny strategi, som en afløser skal folde ud.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Jan Ejlsted har opsagt sin stilling som direktør i Friluftsrådet med virkning fra efteråret, efter knapt seks år i paraplyorganisationen, der samler 82 organisationer.

”Det har været virkelig spændende år. Vi har været igennem en rivende udvikling og det har været en fornøjelse at stå i spidsen for et engageret sekretariat med dygtige medarbejdere, at servicere bestyrelsen og samarbejde med de mange medlemsorganisationer, kommuner, fonde og frivillige ildsjæle” siger Jan Ejlsted, der bliver 64 år til september.

”Lige nu står Friluftsrådet overfor at skulle formulere ny strategi og tage hul på en ny stor periode og jeg synes derfor, at tidspunktet er velvalgt til at lade friske kræfter tage over,” siger Jan Ejlsted.

Beslutningen møder forståelse hos formand Niels-Christian Levin Hansen:

”Jeg har været glad for samarbejdet med Jan og respekterer, at han ønsker at skrue ned for arbejdet og op for friluftslivet” siger Niels-Christian Levin Hansen.

Jan Ejlsted startede i Friluftsrådet i februar 2015. Han kom fra en stilling som direktør i Dansk Ornitologisk Forening, hvor han var i 15 år og afløste Jan Eriksen, der havde været i Friluftsrådet i 25 år.