Nyhed

Bevæg dig i vintervejret: Kløverstier over hele landet guider dig rundt på ture

Hirtshals
Har du endnu ikke prøvet en af Kløverstierne, så kan det være, at det er nu, du skal forsøge dig med en tur på de afmærkede ruter med forskellige længder. Der er hjælp at hente til oplevelsen, for Kløverstierne lanceres nu på appen ’ViewRanger’, hvor du bliver guidet og hjulpet rundt på de forskellige ruter.

Er du også på udkig efter corona-venlige aktiviteter, som er egnet for hele familien? Så er Kløverstierne et ret godt bud (synes vi selv) på en aktivitet, hvor du kan være frisk, aktiv og få nye oplevelser med hele familien.

Mulighederne er mange, der findes nemlig Kløverstier i flere end 70 byer og fra ét udgangspunkt i byen er der fire ruter: grøn, blå, rød og sort, hvor man både kan gå, løbe og cykle en tur på fire forskellige distancer.

Du kan udforske ruten på den måde, der passer dig: på rulleskøjter- eller ski, løbe på løbehjul eller med barnevogn. Kløverstierne går ofte forbi flotte udsigtspunkter, naturområder, foreningernes samlingssteder eller kulturelle indslag i byen.

Der findes en god tur til alle. De afmærkede ruter minder om det mange kender fra skipister med forskellige længder og sværhedsgrader. Der er fortællinger undervejs på ruten om de steder, man kommer forbi, så det kan være, at man oplever helt nye sider af sin egen by på Kløverstierne
siger Winni Grosbøll, direktør i Friluftsrådet, der står bag Kløversti-konceptet

Kløverstierne har ét centralt placeret udgangspunkt, hvorfra alle fire ruter udspringer. Ruterne har forskellige længder på 2,5 km, 5 km, 7,5 km og 10 km - så der er mulighed for at dele sig op, lave en lille konkurrence eller følges ad i roligt tempo.

Der er foldere med beskrivelser af alle ruter på kløverstier.dk og ruterne er nu også nemme at finde ved hjælp af appen ’ViewRanger’. Download i dag og mød os andre på stierne – vi ses derude.

Find Kløverstien i byen nærmest dig her:

Kløversti i Hirtshals
Opdag nye dele af dit eget lokalområde - eller tag på oplevelse et nyt sted. Friluftsrådet har skabt Kløverstier over hele Danmark, hvor du fra ét udgangspunkt både kan gå, løbe og cykle en tur på fire forskellige distancer, så der findes en god tur til alle.