Nyhed

Vores Natur kommer til Aarhus

Naturen rykker ind i centrum af Aahus med to aktuelle udstillinger. Besøg den legende og lærerige Vores Natur-udstilling på Dokk1 og fotoudstillingen med danskernes naturbilleder foran Verdensmålscentret i Aarhus lige nu.

Vandreudstillingen lærer os om dyre- og planteliv

Er du fascineret af det mylder af liv, som findes i en død træstamme? Og bliver du også lidt betaget af at se urgamle hajtænder? Så er et besøg til Vores Naturs vandreudstilling helt sikkert noget for dig. Her lader Danske Naturhistoriske Museer nemlig deres imponerende samlinger rejse landet rundt, så du kan blive klogere på Danmarks natur og dyreliv.

Udstillingen er lærerig og fangende – både for store og små, og samlingen byder på en masse genstande, som du selv kan tage ud og genopdage i den danske natur, skulle du blive nysgerrig på mere.

Vandreudstillingen kan besøges på Dokk1 i Aarhus frem til den 26. november 2020, hvor du i øvrigt også kan opleve Albus - den internationale børnelitteraturfestival.

Find mere information om Vandreudstillingen

Se danskernes fantastiske fotos af vores natur

Lige nu kan du også opleve fotoudstillingen ”Vores vilde vidunderlige natur”, som netop er kommet til Dokk1 i Aarhus, hvor den skal stå helt frem til 31. januar 2021.

Fotoudstillingen består af 27 naturbilleder, taget af fotoglade danskere i 2020. Billederne tager os land og rige rundt og giver et helt særligt indblik i den danske natur og vores dyrerige.

Har du mod på mere end blot at iagttage, så kan du hente en dyrequiz i receptionen hos Dokk1 og gå på opdagelse i morgendisen over det åbne land, komme helt tæt på spættede sæler og nyde solopgange over Lille Vildmose.

Du finder fotoudstillingen udendørs foran Verdensmålscentret på højre side af Dokk1 fra hovedindgangen. Det er gratis at besøge udstillingen.

Læs mere om Vores Naturs fotoudstilling – her kan du også se nærmere på de over 23.000 fotos, der blev sendt ind i forbindelse med konkurrencen

Fotoudstilling
Fotoudstillingen Vores vilde, vidunderlige natur startede i Botanisk Have i København. Nu kan den opleves i Aarhus.