Nyhed

Ny konstitueret direktør i Friluftsrådet

Potrætfoto af vicedirektør Torbjørn Eriksen
Jan Ejlsted er stoppet som direktør i Friluftsrådet og Torbjørn Eriksen, der hidtil har været vicedirektør, er konstitueret på posten som direktør.

Før sommerferien blev det meldt ud, at Friluftsrådets direktør gennem de seneste 5½ år Jan Ejlsted har opsagt stillingen. Jan Ejlsted er nu fratrådt, og Torbjørn Eriksen vil være konstitueret direktør i perioden frem til en ny direktør for friluftslivets paraplyorganisation tiltræder.

Torbjørn Eriksen har været ansat i Friluftsrådet i 17 år som afdelingsleder og senest vicedirektør, og han var konstitueret direktør i perioden, inden Jan Ejlsted trådte til i 2015. Læs mere om Torbjørn Eriksen.

”Bestyrelsen har sat en rekrutteringsproces i gang, og vi er glade for, at Torbjørn træder til og meget trygge ved, at han sørger for at organisationen kører videre i den mellemliggende periode,” siger Niels-Christian Levin Hansen, formand i Friluftsrådet.

Friluftsrådets bestyrelse har inviteret medlemsorganisationer, samarbejdspartnere, formænd for lokale friluftsråd og medarbejdere til fratrædelsesreception for Jan Ejlsted.

Kontakt
Torbjørn Eriksen
Vicedirektør
21 94 16 66