Enkel havregrød med mysli, nødder og bær

Opskrift og tips til at lave en sund og nærende havregrød i dit stormkøkken.

Ingredienser

Pr. person:

1 dl havregryn

½ dl müsli (ikke at forveksle med granola). Kan skiftes ud med en lille håndfuld nødder

Evt. en håndfuld friske bær – blåbær, hindbær eller skovjordbær, når de er i sæson

3 dl vand/mælk

Fremgangsmåde

Jeg pakker hjemmefra en pose/pakke med færdigblandede tørvarer til hver dag på tur. Så slipper man for at tage hele pakken med og kan begrænse både vægt og emballage på turen.

Grøden laves på et stormkøkken a la Trangia. Bland havregryns-müsli-blandingen med vand, sæt det over blusset, og rør rundt hele tiden, til grøden har den konsistens, du ønsker. Jeg kan bedst lide grøden tyk. Tilsæt enten bærrene, mens du koger grøden eller til sidst.

Varier grøden som du bedst kan lide den.